http://www.zoemakeyourstyle.se
IMG_7503

Jobba ute

Fördelarna med att jobba utomhus är många, men trots det känner många skuldkänslor inför det.
Jag läste precis att jobba utomhus ger ökat välbefinnande, återhämtning och bättre sociala relationer. Att prata och vara utomhus ökar välmåendet och ger bättre samtal, ideer och själklart kommer man på att livet känns bra.
Varför känner vissa att man inte jobbar när man är utomhus?
- ja, jag är en. Att känna att man inte gör ett bra jobb eller att man skolkar, jag som lärare gör bättre utbildning i ett klassrum där jag har grejer att kunna visa vad man menar. Men i mitt eget företag jobbar jag bäst på min altan där jag får vara kreativ och samtala med personer, lägga tarot och ha nära till naturen och får bäst svar.

Var jobbar Du bäst?
Kan Du njuta av din plats?

Kommentera gärna: