http://www.zoemakeyourstyle.se/bugg-37771031
IMG_7503

Nyhet blogginlägg

Det här är månadesn Nyhet.
Jag ska se om det går att blogga lite varje dag och se vad som händer, förutom dagens tanke som jag gör varje morgon mångdag till fredag som jag hoppas GER DIG något att tänka på eller energi att fortsätta dagen. 
Att ha ett jobb som Lokalvårdslärare samtidigt som jag vill leverera näring och inspiration är en utmaning. Deltagarna säger att jag borde bli ståupp komiker. Det är ju alltid något när man får praktisera varje dag på att få andra att förstå med kroppsspråket. Lika väl när man vill få någon att förstå rörelse till musik. Då man måste försöka visa, förklara, göra tillsammans och tänka om och göra en gång till i egen takt för att fortsätta. Det är klurigt men roligt. 
Nu är det dags att anmäla sig till FOXTROTTKURS 3GÅNGER 2 TIMMAR VARJE ONSDAG med start 11 sept.
Det är ett fantastiskt sätt att träffa nya vänner och kanske kärleken om man är själv.
anmäl dig nu på info@zoemakeyourstyle.se

Kommentera gärna: