http://www.zoemakeyourstyle.se/bugg-37771031
IMG_7503

Ta hand om dej

Att ta hand om helgen eller ta hand om dej själv är jätteviktigt.
Här i östergötland har vi östgöta dagarna och då är Nostalgi Traktorklubben hos Visätter kalkon gård. Det finns lunch med fantastisk kalkonburgare. Alpackor, åka helikopter och man kan titta på traktorer. Jag hade min barndomsvän med mig som hade på sin livslista att plöja och vad kan min man erbjuda?
- Att han får plöja, självklart.
Lyckan är att se stora män med ett barns glädje i ögonen. Livskvalitet❤️
Kvällens utbud blev dans i Ljungsbro och Mats Bladhs. En trevlig kväll med många glada möten och trevliga danser. Det är så kul med att dans inte har någon ålder. Rättare sagt åldersgräns. Att se olika dansstilar från förr till nu. Att se de som springer till de som står still.
Det viktigaste är ju ändå att man rör på sig och skrattar. Glädjen i att man klätt upp sig och i mötena. Du kanske bara träffar den personen på dans. Aldrig privat, våga få nya vänner men bara på dans Varför frågar du inte om en kopp kaffe på tisdag, be om ett möte. Vad är det värsta som kan hända?
Du får nya vänner, ditt livs kärlek eller en ny kompis för livet. Det är så häftigt att se att oavsett ålder så är känslor och fjärilar i magen detsamma. Kärlek är som det alltid har vart fast nu är projektet endast kärleken ❤️. Att se lyckan hos nykära är underbart och jag vet hur det är eftersom jag själv träffade min man för tre år sedan på dans. Vi tar verkligen hand om, ser varandra och pratar varje dag. Det är svaret på hur kärleken i projektet ska vårdas.
Hur gör Du? Tar ni hand om och ser varandra varje dag? Tar ni varandra för givna?
Ha en fin söndag

Kommentera gärna: