http://www.zoemakeyourstyle.se/bugg-37771031
IMG_7503

cellRESET I Norrköping/Söderköping med onlinekurs.

cellRESET - ett unikt hormon och viktminskningsprogram.
Ett unikt Livsstilsprogram för varaktigt resultat


cellRESET
Bakom detta Livsstilsprogram står Doctor av Traditionell medicin Aage Stenseth från Norge. Sen har Joachim Heberlein från Tyskland tagit fram cellRESET. 
Följer du programmet är du garanterat en viktvinnare och får bättre hälsa.
cellRESET – Livsstilsprogrammet består av vita och gröna dagar vita dagar då äter du bara protein, vanlig mat och tar näringstillskott och mycket vatten som stödjer kroppens processer.
Gröna dagar då äter du obearbetad mat (proteiner) och grönsaker samt frön och yoghurt. Du tar näringstillskott och mycket vatten nu också.
En cellRESET på 28 dagar består enbart av vita och gröna dagar. De röda dagarna måste du vänta med tills programmet är klart.
För att stabilisera och uppnå varaktiga resultat skall du följa uppföljningsplanen för månad två och tre.
För smala människor som bara skall balansera hälsoparametrar är det ofta tillräckligt med fem till sju vita dagar och därefter vita dagar efter behov.



 

Så här säger några som kört cellRESET

"Jag är aldrig hungrig, tycker jag äter hela tiden och ändå går jag ner i vikt! 
"Jag har känsla av att min hud blivit mycket jämnare
 "Jag har gått ner 17kg och känner mig piggare i huvet och mer "fokuserad" om man kan säga så, och det är ändå något jag strävar efter länge!"
"Min ämnesomsättning är tillbaka i balans"
"Äta 4 gånger per dag - det är ingen svält-diet för mig"
"Jag orkar mer än någonsin, min värk har försvunnit"   
"Måste dela med mig av en positiv händelse för mig. Jag har i 10 års tid haft problem med högt undertryck. Undertrycket har legat mellan 95-100. Typ 140/95 och nu var det 130/80 helt normalt. Första gången på minst 10 år. Viktminskning och näringsprodukter en fantastisk kombination"