http://www.zoemakeyourstyle.se/bugg-37771031
IMG_7503
Om Mig

Jag, Susanne Lantz är ett bevis på att VÅGA ta steget och börja om.
Jag började min karriär som företagare för ca 25 år sedan.
Drev en skönhetssalong där jag tycker att det är viktigt att ge kunden måbra tid.
För att hämta energi själv blev det dansträning/ Bugg och det blev en stor passion med många träningstimmar och tävlingar på vägen att må bra och hålla igång.
Att fortsätta att utbilda sig och utmana sig själv är kul. I somras SRY Certifierade jag mig inom Lokalvård och har fått kontrakt på Hemods där jag är huvudlärare. Att inspirera och lära ett yrke som jag har vart inom sen jag var 13 år. 

Jag har satsat på en fantastisk möjlighet där jag är Founder och Grundare i Success by Healt och VOZ
Det svårta är att veta vad som är det bästa. Att ta kontroll över sin hälsa och välbefinnande är det som är att MåBra Success By Health tar dig tillbaka till grunderna. Vi tror att människokroppen kan bli många år om vi vårdar oss själva bra, ger oss näring och träning. Vi  hjälper dig och coachar dej hela vägen eftersom vi vet att det är viktigt att MåBra.
En av våra viktigaste näringskomponenter är att maximera den fulla potentialen i "Myco World" (medicinska svampar). Ganoderma (Reishi Mushroom) är känd som "King of Herbs" och har över 3 miljoner sidor med tredjepartsdokumentation. Det finns också andra kraftfulla svampar som vi odlar som kan kombinera för att ge din kropp de mest potenta näringsegenskaperna som finns i världen.

VOZ
En möjlighet som inte kommer framför dig hur många gånger som helst i livet.
Gillar Du att resa och vill få bra priser?
Då är det Nu du måste boka in ett möte med mig och lyssna på denna möjlighet. En reseplattform som kommer med stora steg och öppnar inom kort.


Idag motiverar jag människor ålder spelar ingen roll bara man har kul.
Det är inspirerande att se männniskor att växa och att VÅGA släppa loss och se glädjen i ögonen på de som dansar. Jag vänder mig alltså till de som är intresserade av att gå på danskurser eller dansträning i Norrköping, exempelvis om man känner att man vill gå ner i vikt.
Jag arbetar även som coach där jag insåg att det viktigaste innan man kan lära någon annan någonting är att bygga upp självförtroendet och att våga lita på sig själv.
Där kom jag på att jag skulle skriva min bok - Godmorgon Snygging.
En bok som ger glädje och energi, tips och ideér men även övningar  så man vågar ta sitt steg NU inte sen..

Idag är jag bokad för föreläsningar och peppar företag att ta hand om deras anställda att se hur de mår och hur de använder sig av sina värdegrunder och att de är värdebärare.
De anställda att ta ansvar och vara värdebärare, vad det innebär. Att alla ger Service oavsett vem Du är på företaget.
Privata kurser för ett Rikare Liv tillsammans med
Rikare Design & Inspiration utbildar och konsulterar privatpersoner och företag till ett rikare och mer ekonomiskt hållbart liv. Med personlig utveckling i fokus hjälper vi dig att vända ditt ekonomiska tänk och ditt mindset. Vi hjälper dig till ett rikare liv. 

Det viktigaste i Ditt liv är Du, Om du ska göra en förändring så gör den NU inte SEN.
Jag kan hjälpa dig med detta bland annat genom att du kommer till mig på danskruser eller dansträning i Norrköping, och det kan bland annat hjälpa dig med att gå ner i vikt om det är ditt mål.

Att jobba som Coach, informatör, säljare är en livsstil som handlar om att ge service och bygga nätverk, vilket jag tycker är jätteviktigt. Därför fortsätter jag att ta kontakter, blir kontaktad och träffar fantastiska människor i mitt liv.
Detta blev resultatet av min väg, att ta mig framåt:  Zoe Make Your Style
Där jag får sprida glädje och inspirera människor omkring mig.

Vill Du jobba med mig? 
Lägg ett mail så kontaktar jag dej.

Tack för att du läste ända hit 
Kram Susanne Lantz