http://www.zoemakeyourstyle.se/bugg-37771031
IMG_7503

Att må bra

Vad gör du för att må bra?
Vad får du energi av?
Här är lite tips och ideér så du kan få hjälp eller att få en idé att gå från start mot MÅL i dina önskningar.

Om Mig

Jag, Susanne Lantz är ett bevis på att VÅGA ta steget och börja om. Jag började min karriär som företagare för ca 25 år sedan.
Drev en skönhetssalong där jag tycker att det är viktigt att ge kunden måbra tid.
För att hämta energi själv blev det dansträning/ Bugg och det blev en stor passion med många träningstimmar och tävlingar på vägen att må bra och hålla igång.

Idag driver jag danskurser och dansträning i Norrköping för det är inspirerande att se männniskor att växa och att VÅGA släppa loss till musik och se glädjen i ögonen på de som dansar. Jag vänder mig alltså till de som är intresserade av att gå på danskurser eller dansträning i Norrköping, exempelvis om man känner att man vill gå ner i vikt.
Jag arbetar även som coach där jag insåg att det viktigaste innan man kan lära någon annan någonting är att bygga upp självförtroendet och att våga lita på sig själv.
Där kom jag på att jag skulle skriva min bok - Godmorgon Snygging.
En bok som ger glädje och energi, tips och ideér men även övningar  så man vågar ta sitt steg NU inte sen..

Det viktigaste i Ditt liv är Du, Om du ska göra en förändring så gör den NU inte SEN. Jag kan hjälpa dig med detta bland annat genom att du kommer till mig på danskruser eller dansträning i Norrköping, och det kan bland annat hjälpa dig med att gå ner i vikt om det är ditt mål.

Att jobba som informatör/säljare är en livsstil som handlar om att ge service och bygga nätverk, vilket jag tycker är jätteviktigt. Därför fortsätter jag att ta kontakter, blir kontaktad och träffar fantastiska människor i mitt liv.
Detta blev resultatet av min väg, att ta mig framåt:  Zoe Make Your Style
Där jag får sprida glädje och inspirera människor omkring mig.